Εταιρεία

Η Eurofire ιδρύθηκε από τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον Πειραιά το 1986, ως ατομική επιχείρηση, με την επωνυμία “Σπύρος Παπαδόπουλος Euro-fire” και έδρα επί της οδού Λεωφ.Δημοκρατίας 200 Ν.Ικόνιο.

Στον ίδιο χώρο υπήρχαν οι εγκατστάσεις της παραγωγής και ο εκθεσιακός χώρος

Στην πορεία επεκτάθηκε σε δύο νέες εγκαταστάσεις.Έναν επιπλέον εκθεσιακό χώρο επί της οδού Γρ.Λαμπράκη 436 στην Αμφιάλη και μετέφερε την μονάδα παραγωγής σε έναν νέο, μεγαλύτερο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο, επί της οδού Παπαστράτου 54 στον Πειραιά.Η αρχική έδρα της εταιρείας παραμένει εκθεσιακός χώρος.

Η Eurofire έχει πλέον αναπτύξει μια ισχυρή και σύγχρονη ελληνική μονάδα παραγωγής, καλύπτοντας με τα προϊόντα της όχι μόνο την ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, μέσω ενός δυναμικού δικτύου διανομής από αντιπροσώπους και συνεργάτες ξεκινώντας εξαγωγές αρχικά στην Κύπρο και το Ισραήλ.

Το 2001 παίρνει την σημερινή της νομική μορφή με την επωνυμία Euro-Fire I.K.Ε, μεταφέροντας την έδρα σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, επί της οδού Παπαστράτου 55 στον Πειραιά όπου βρίσκονται όπου βρίσκονται οι οικονομικές υπηρεσίες (λογιστήριο, διανομή), ένας επιπλέον εκθεσιακός χώρος καθώς και ένας επιπλέον χώρος παραγωγής.

Εταιρεία - Eurofire | Τζάκια, Ενεργειακά Τζάκια, Καλοριφέρ, Φούρνοι, Ψησταριές, Τζάκια πυρότουβλο
Scroll to Top
Scroll to Top